Ik ga een prentenboek schrijven

Dat was de uitdaging die ik met mezelf aanging. Nog nooit gedaan maar hé...
Dat maakt het juist interessanter omdat je én leert en je creatieve proces laat werken
effefoetsie prentenboek

Zeg niet dat je het niet kunt

Zoals Pipi Langkous altijd zegt: Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.
effefoetsie prentenboek

To do list

Een goed stappenplan, de juiste mensen en een keigoede illustrator hebben er voor gezorgd dat het eindresultaat supergaaf is geworden.

Het verhaal heb ik geschreven tijdens mijn verblijf op...hoe kan het ook anders...op Ameland. Het boek is te koop middels meerdere verkooppunten in Nederland en natuurlijk ook te koop op Ameland zelf en via mij.

Ik ben meer dan trots op het resultaat en heb veel geleerd wat er allemaal bij komt kijken. Dat hele leerproces blijft altijd bij me en daarom is het soms gewoon doen de beste manier om erachter te komen of iets gaat lukken of niet.

De illustrator heeft prachtige tekeningen gemaakt die precies de sfeer geven die het prentenboek nodig had. En van vele mensen heb ik foto's en reacties mogen ontvangen hoe ontzettend leuk ze het hebben tijdens het voorlezen.


 

Pimp een caravan - waarom ook niet...

 

Ook hier heb ik net zoals bij het maken en uitgeven van het prentenboek gekeken naar de uitdaging. Heb ik het eerder gedaan? Nee! Vind ik het leuk? Absoluut! Ga ik het ook kunnen? Geen idee en dus maar 1 maniwer om erachter te komen...gewoon doen! Ik heb in totaal 2 caravans gepimpt en dus alles maar dan ook echt alles van binnen gesloopt, nieuwe bedrading en daarna weer opnieuw opgebouwd en daarna heerlijk genoten van beide caravans op Ameland die ik nu weer verkocht heb maar daar nog steeds staan.

1

caravan nummer

 
caravan pimpen - erwin van der ploeg
2

caravan nummer